callthelight-rpg
Menü

Főoldal
Történet
Szabályzat
Karakterek
Játéktér
Igénylés

 

 
Chat
 
Rólunk

Az oldal ötlete Nalini Singh könyve alapján született meg. Az eredeti sztorit nem követjük és eszközöltünk némi változtatást, tehát a leírásokat kéretik nem lopni, mivel saját munka!!!

Adminok: Ash és Celia

Könyv: Nalini Singh- Egy világ, két faj, állandó küzdelem

Téma: Szerepjáték (RPG)

Műfaj: Fantasy

Design: Ash

Haladás: Nem real time

Bármi kérdésetek van, chaten szóljatok és állunk rendelkezésetekre. Szigorúan vesszük a szabályainkat és a csatlakozni kívánók hozzáállását!

 
Cserék

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
CSS

 

 
Szabályzat
Oldallal kapcsolatos szabályok:
1. Kérlek titeket, hogyha személyes problémátok van egy másik játékossal, azt privátban rendezzétek le! Szeretnénk az oldalon megtartani a nyugodt környezetet. 
2. Kulturált viselkedést szeretnénk látni az oldalon, ezért kérlek ne legyen minden második szavad trágár. Káromkodhattok, de csakis mértékkel!
3. Ne lopj! Bár könyv adaptáció az alap, a leírások, a saját írásaink, eleget dolgoztunk velük, nem szeretnénk más oldalon látni a saját alkotásainkat.
Igényléssel kapcsolatos szabályok:
1. Mielőtt igényelnél, kérlek olvass el mindent, hogy biztosan jó legyen az adatlapod és el tudjuk fogadni! ha esetleg nem tudsz valami vagy valamiben nem vagy biztos, nyugodtan kérdezd az adminokat. 
2. Egy felhasználónak annyi karaktere lehet, amennyit elbír. Nincs karakterkorlát! Viszont megkérnélek titeket, hogy feleslegesen ne csináljatok karaktereket, hiszen egy idő után úgy is elveszne.
3. Két egyforma fc-t nem fogadunk el karaktereknél. Persze, ez alól kivételek az ikrek.
4. Az adatlapokat E/3-ben írjatok meg! Tehát a leírások és a történet harmadik ember szemszögéből legyen.
5. A lustaságod nem mentség a rosszul vagy/és hiányos adatlapra, ha ilyen az igénylésed, visszadobjuk.
Játékkal kapcsolatos szabályok:
1. Mivel az oldalunk, nem villámszerep, ezért szeretnénk, hogy legalább 10-12 mondatot írnátok egy reag-hoz. Írjátok le érzéseit, gondolatait, higgyétek el, nem olyan nehéz!
2. Mielőtt játszani kezdenél illeszd be a karaktered névtábláját, ugyanis a használatuk kötelező!
3. Ügyelj a helyesírásra! Nehéz megtudni, mit tartalmaz egy reag, hogyha tele van helyesírási hibákkal
4. Továbbá, a reagba tilos smiley-t, hullámvonalat, vagy csillagozást tenni. A reagok nem sms formában írodnak, ugye.
5. Nekünk teljesen mindegy, hogyha E/1-ben vagy E/3 írod a reagjaid, de ne váltsd minden reagodban!
6. A párbeszédeket írjátok félkövérrel és a karakterek gondolatait pedig dőlt betűkkel.
7. Verekedni szabad, de azért adj esélyt a másik karakternek a védekezésre.
8. Tilos ölni! Másik játékos engedélyével nélkül karaktert ölni szigorúan tilos, hogyha a játékossal megállapodtál az öléssel, akkor szabad. Miután megtörtént az egyik karakter halála, szóljatok nekünk, kivesszük.
9.A szerepünk, nem realtime, így nem is kell azonnal válaszolni. Azonban ha a játékos hosszú ideig nem ír, akkor nyugodtan lezárhatod a kört.
10. Korhatáros tartalom természetesen megengedett, de erre kérnélek titeket, hogy a reag elejére tegyetek ki jelzést, vagyis írjátaok oda egy +18-at.
11. A játéktéren nincs fix helyszín, a témák a köröket jelzik. Szabadon nyithattok témákat, csak írjátok a témamegnevezéshez és a témaindító hozzászólásba kikkel játszotok jelenleg (Például: XY és ZY, XY & XY)
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!